Effektiv erhvervsrengøring til en attraktiv pris

Er du på udkig efter et firma, der tilbyder professionel erhvervsrengøring? Så skal du ikke lede længere. Hos HS Rengøring står vi klar til at varetage enhver opgave inden for rengøring for erhverv. Vi hjælper typisk virksomheder i og omkring Hemmet, Varde, Skjern og Tarm, men vi står også til rådighed uden for disse områder.

Vi er et professionelt rengøringsfirma med mere end 18 års erfaring i branchen. Derfor er vi i stand til at tilbyde kontorrengøring af højeste kvalitet. Vi ved, hvordan arbejdet gøres ordentligt, så det ikke forstyrrer virksomhedens personale. Du kan med andre ord trygt lade os stå for rengøring af din virksomhed.

Kontorrengøring med kvalitet og grundighed i fokus

Når vi udfører kontorrengøring, gør vi det altid med fokus på at levere de bedste resultater. Vi sørger for at være grundige og efterlader altid alle overflader og kroge rengjorte. Selvom vi er grundige, er vi naturligvis også effektive, så kontoret bliver rengjort hurtigst muligt.

Erhvervsrengøring kan bl.a. også inkludere tæpperens, hvis dette er relevant.

Når du har lavet en aftale med os, kan du være sikker på, at vi overholder til punkt og prikke. Det er altid den samme person, der tager sig af erhvervsrengøring hos dig, hvilket sikrer, at alle dine behov og ønsker imødekommes.

Kontakt os i dag for at lave en aftale om erhvervsrengøring

Hvis du ønsker at modtage kontorrengøring til konkurrencedygtige priser, kan du kontakte os med det samme for at lave en aftale. Vi står klar til at hjælpe, når du har brug for det.

Du kan kontakte os på telefon 23 24 48 85 eller på e-mail helle651@gmail.com. Så vender vi tilbage hurtigst muligt og skræddersyr en aftale lige efter dine ønsker.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Hvis du kunne tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud fra vores rengøringsfirma, er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi kan kontaktes på telefon 23 24 48 85 eller på helle651@gmail.com, så vender vi straks tilbage​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hold dig opdateret på vores Facebook​

HS Rengøring udfører alle former for rengøringsopgaver. Vi opdatere jævnligt vores facebook hvor du kan se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag.

Baunshøjvej 6, 6893 Hemmet​

​CVR: 20360895