Erhvervsrengøring til en attraktiv pris

Er du på udkig efter et firma, som tilbyder professionel erhvervsrengøring? Så er du kommet til det rette sted. Hos Helle Sørensen står vi klar til at varetage enhver opgave inden for rengøringshjælp. Vi hjælper typisk virksomheder i og omkring Hemmet, Varde, Skjern og Tarm, men vi står også til rådighed uden for disse områder.

Vi er et professionelt rengøringsfirma med mere end 18 års erfaring. Derfor er vi i stand til at tilbyde erhvervsrengøring, hvor vi kan løse mange forskellige opgaver. Vi ved, hvordan arbejdet gøres ordentligt, så det ikke forstyrrer virksomhedens personale. Du kan med andre ord trygt lade os stå for rengøringen af din virksomhed.​

Vi har kvalitet og grundighed i fokus ved erhvervsrengøring

Når vi udfører erhvervsrengøring, gør vi det altid med fokus på at levere resultater af høj kvalitet.

Derfor sørger vi for at være grundige, og vi efterlader alle overflader og kroge rengjorte. Selvom vi er grundige, er vi naturligvis også effektive, så virksomheden bliver rengjort hurtigst muligt.

Når du har lavet en aftale med os, kan du være sikker på, at vi overholder den til punkt og prikke. Det betyder med andre ord, at vi leverer et rengjort kontor til aftalt tid og pris. Det er altid den samme person, som tager sig af rengøringen hos dig, hvilket sikrer, at alle dine behov og ønsker imødekommes hver gang.​

Kontakt os for at lave en aftale

Hvis du ønsker at modtage erhvervsrengøring til konkurrencedygtige priser, så kan du kontakte os med det samme for at lave en aftale. Vi står klar til at hjælpe, lige når du har brug for det.

Du kan kontakte os på telefon 97 37 50 03 eller på helle651@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt og skræddersyr en aftale lige efter dine ønsker. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Hvis du kunne tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud fra vores rengøringsfirma, er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi kan kontaktes på telefon 23 24 48 85 eller på helle651@gmail.com, så vender vi straks tilbage​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hold dig opdateret på vores Facebook​

HS Rengøring udfører alle former for rengøringsopgaver. Vi opdatere jævnligt vores facebook hvor du kan se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag.

Baunshøjvej 6, 6893 Hemmet​

​CVR: 20360895