​Håndværkerrengøring tilbydes af professionelt firma

Er du på udkig efter et kompetent firma, som tilbyder håndværkerrengøring? Så er du kommet til det rigtige sted. Lige her hos HS Rengøring har vi mere end 18 års erfaring på området, og derfor kan du trygt lade os være din kommende samarbejdspartner. Vi servicerer primært kunder i Hemmet, Varde, Skjern og Tarm, men kommer også gerne uden for disse områder.

Typisk kræves der ekstra knofedt og effektive rengøringsmidler til at rengøre efter håndværkere. Heldigvis er der professionel hjælp at hente lige her. Vi er et kompetent rengøringsfirma, som ved lige, hvordan arbejdet skal udføres, så der bliver gjort ordentligt rent. Vi servicerer både privat og erhverv, så tøv ikke med at kontakte os for hjælp.

Hvad koster håndværkerrengøring?

Den nøjagtige pris på håndværkerrengøring afhænger af forskellige parametre. Det kommer f.eks. an på, hvor meget der skal gøres rent samt opgavens samlede omfang.

Uanset hvad opgaven lyder på, så står vi altid klar til at løse den professionelt. Vores priser er desuden altid konkurrencedygtige.​

Vi er en pålidelig samarbejdspartner, som sørger for at overholde alle aftaler. Derudover er vi meget grundige i vores arbejde, selvom vi også er effektive. Vi sørger altid for, at det er den samme person, som kommer hjem til dig og foretager erhvervsrengøring, så dine individuelle behov og ønsker altid bliver imødekommet.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for håndværkerrengøring, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon 23 24 48 85 eller på e-mail helle651@gmail.com, så vender vi straks tilbage.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Hvis du kunne tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud fra vores rengøringsfirma, er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi kan kontaktes på telefon 23 24 48 85 eller på helle651@gmail.com, så vender vi straks tilbage​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hold dig opdateret på vores Facebook​

HS Rengøring udfører alle former for rengøringsopgaver. Vi opdatere jævnligt vores facebook hvor du kan se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag.

Baunshøjvej 6, 6893 Hemmet​

​CVR: 20360895