Haveservice udført af kompetent firma

Er du på udkig efter hjælp til havearbejde? Så har vi altid en dygtig havemand klar til dig. Uanset om du skal have slået græs, rengjort din facade eller renholdt fortovet, så står vi klar med den rette hjælp. 

Vi tilbyder professionel haveservice til en god pris hos kunder i og omkring Hemmet, Varde, Skjern og Tarm.

HS Rengøring er et professionelt firma med mere end 18 års erfaring i branchen. Derfor er vi i stand til at tilbyde en række ydelser inden for haveservice. Hos os er der sjældent en opgave, som er for stor eller for lille til, at vi kan løse den. Vi klarer alt inden for:

  • Rengøring af udendørs møbler
  • Rengøring af facade
  • Vinduespolering
  • Renholdelse af fortove, indkørsler, parkeringspladser og gårdarealer
  • Græsslåning
  • Klipning af hæk
  • Fjernelse af ukrudt
  • Bortkørsel af haveaffald
  • Meget mere​

Vi tilbyder haveservice lige efter dine ønsker

Uanset hvilken form for haveservice du har brug for, så står vi klar med kompetent gartnerhjælp. Vi imødekommer altid dine ønsker og behov på bedste vis. Det kan f.eks. være, du ønsker at lave en fast aftale med os, eller at vi blot skal komme en enkelt gang.

Når du samarbejder med os, kan du forvente en høj kvalitet og stor grundighed ved hver eneste opgave. Derudover overholder vi naturligvis altid alle vores aftaler og sørger for at holde vores priser på et konkurrencedygtigt og fornuftigt niveau.

Kontakt os for at lave en passende aftale

Kunne du tænke dig at modtage billig haveservice fra et professionelt firma, så kontakt os allerede i dag for at lave en passende aftale. Vi står klar med de rette kompetencer til at varetage enhver opgave.

Kontakt os på telefon 23 24 48 85 eller på e-mail helle651@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud til dig.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Hvis du kunne tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud fra vores rengøringsfirma, er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi kan kontaktes på telefon 23 24 48 85 eller på helle651@gmail.com, så vender vi straks tilbage​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hold dig opdateret på vores Facebook​

HS Rengøring udfører alle former for rengøringsopgaver. Vi opdatere jævnligt vores facebook hvor du kan se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag.

Baunshøjvej 6, 6893 Hemmet​

​CVR: 20360895