Privat rengøring tilbydes af professionelt firma

Er rengøring en sur pligt for dig? Så kontakt Helle Sørensen for professionel hjælp til privat rengøring. Vi har mange års erfaring i branchen, hvilket gør os i stand til at løse både store og små opgaver. Vi servicerer primært kunder i og omkring Hemmet, Varde, Skjern og Tarm, men kommer også gerne hos kunder uden for disse områder.

I en travl hverdag kan det være besværligt at finde tid og motivation til at gøre rent. Netop derfor står vi klar til at løse opgaven for dig. Uanset om du mangler hjælp til privat rengøring en enkelt gang eller ønsker at lave en fast aftale, så står vi klar til hjælpe dig. Vi har 18 års erfaring inden for faget og kan derfor tilbyde mange former for rengøringshjælp.​

Hvad koster privat rengøring?

Den nøjagtige pris på privat rengøring afhænger af, hvilken type af opgaver vi skal hjælpe med, samt om der er tale om en fast eller en enkelt aftale.

Uanset hvilken løsning du vælger, så er du garanteret attraktive og fornuftige priser, hver gang du samarbejder med os.

Vi skræddersyr en aftale, som passer lige nøjagtigt til dine ønsker og behov. Vi sørger naturligvis altid for at overholde alle aftaler og komme til tiden. Hos os vil du få en fast person tilknyttet, som kender dine behov, hvilket sikrer dig et tilfredsstillende stykke arbejde hver gang.

Kontakt os for at høre nærmere

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for privat rengøring, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe, hvor der er brug for det.

Du kan kontakte vores rengøringsfirma på telefon 23 24 48 85 eller på helle651@gmail.com, så hører du fra os hurtigst muligt.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Hvis du kunne tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud fra vores rengøringsfirma, er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi kan kontaktes på telefon 23 24 48 85 eller på helle651@gmail.com, så vender vi straks tilbage​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hold dig opdateret på vores Facebook​

HS Rengøring udfører alle former for rengøringsopgaver. Vi opdatere jævnligt vores facebook hvor du kan se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag.

Baunshøjvej 6, 6893 Hemmet​

​CVR: 20360895