Sommerhusrengøring tilbydes af professionelt firma

Har du brug for hjælp til rengøring af dit sommerhus? Så kan du med fordel kontakte Helle Sørensen for professionel hjælp. Vi tilbyder rengøring af sommerhuse hos kunder i og omkring Hemmet, Varde, Skjern og Tarm. Hos os kan du forvente høj kvalitet og grundighed til fornuftige priser.

Her på siden finder du et professionelt rengøringsfirma med brede kompetencer inden for sommerhusrengøring og andre rengøringsopgaver. Vi har arbejdet i branchen i mere end 18 år og er derfor i stand til at varetage mange forskellige opgaver. Hvad enten du har brug for hjælp til en større eller mindre rengøringsopgave, så kan du med fordel kontakte os.

Vi overholder alle aftaler vedrørende sommerhusrengøring

Vi laver rengøringsaftaler for en enkelt gang samt faste aftaler, hvor vi jævnligt kommer og gør rent. 

Vi skræddersyr altid en aftale lige efter den pågældende kundes ønsker og behov. Du kan være sikker på, at vi overholder alle vores aftaler, og at vi leverer tilfredsstillende resultater til aftalt tid og pris.

Vi går meget op i høj kvalitet og anvender derfor altid gode produkter i vores rengøring. Derudover er vi grundige, og vi overser derfor hverken overflader eller hjørner. Vi rengør gerne hele sommerhuset for dig – eller dele af huset afhængigt af lige netop dine ønsker.​

Kontakt os for flere oplysninger

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for sommerhusrengøring, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for flere oplysninger. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig og laver en aftale efter dine behov.

Du kan kontakte os på telefon 23 24 48 85 eller på helle651@gmail.com, så vender vi straks tilbage. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Hvis du kunne tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud fra vores rengøringsfirma, er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi kan kontaktes på telefon 23 24 48 85 eller på helle651@gmail.com, så vender vi straks tilbage​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hold dig opdateret på vores Facebook​

HS Rengøring udfører alle former for rengøringsopgaver. Vi opdatere jævnligt vores facebook hvor du kan se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag.

Baunshøjvej 6, 6893 Hemmet​

​CVR: 20360895