Vinduespudsning tilbydes til private og erhverv

Vinduespudsning tilbydes til private og erhverv

Trænger dine vinduer til at blive pudset? Så står vi hos Helle Sørensen til hver en tid klar til at hjælpe dig. Vores vinduespudser har mange års erfaring inden for faget og kan derfor varetage alle opgaver. Vi tilbyder typisk vinduespudsning til kunder i Hemmet, Varde, Skjern og Tarm, men servicerer naturligvis også gerne kunder uden for disse områder.

Ofte ses vinduespudsning som en sur pligt, hvorfor arbejdet ofte bliver udsat og i mange tilfælde ikke gjort særlig ofte. Vi er et professionelt firma, som meget gerne gør arbejdet for dig, så du kan bruge tid på andre ting. Du kan både lave en enkelt aftale med os eller en fast aftale, hvor vi jævnligt kommer og pudser alle dine vinduer.

Hvad koster vinduespudsning?

Den eksakte pris på vinduespudsning afhænger af opgavens samlede omfang.

Her spiller det en rolle, hvor mange vinduer der skal pudses, samt hvilken type vinduer der er tale om. Uanset hvilken opgave du stiller os, så kan du dog være sikker på, at vores priser er fornuftige hver gang.

Vi har mere end 18 års erfaring på området, hvilket er din garanti for tilfredsstillende resultater. Vi er både grundige og effektive, og vi overholder altid vores aftaler. Hvis du mangler hjælp til vinduespolering i din virksomhed, dit private hjem eller sommerhus, så kan du med andre ord trygt lade os være din næste samarbejdspartner. 

Kontakt os for flere informationer

Kunne du tænke dig flere informationer om vores ydelser, priser eller noget tredje, så må du meget gerne kontakte os allerede i dag. Vi står klar til at hjælpe dig med det, du har brug for.

Du kan ringe til os på telefon 23 24 48 85 eller skrive en mail til helle651@gmail.com, så hører du fra os hurtigst muligt. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

Hvis du kunne tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud fra vores rengøringsfirma, er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi kan kontaktes på telefon 23 24 48 85 eller på helle651@gmail.com, så vender vi straks tilbage​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hold dig opdateret på vores Facebook​

HS Rengøring udfører alle former for rengøringsopgaver. Vi opdatere jævnligt vores facebook hvor du kan se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag.

Baunshøjvej 6, 6893 Hemmet​

​CVR: 20360895